Lion King Uitje Maart 2018

Op zaterdag 24 maart 2018 was het dan zo ver. Na weken van sluimerende voorpret had iedereen een week van te voren een herinnering voor het uitje naar de Lion King gekregen.Een uitje dat speciaal voor de ouderen binnen onze kerk georganiseerd was. De bedoeling was om hen een leuke middag te bezorgen in een andere omgeving.

Het uitje werd gestart met een lekkere maaltijd in onze kerk. Na afloop van de maaltijd kwam de touringcar de straat in rijden en konden we op weg gaan naar Scheveningen.  Daarbij zijn ook een aantal jongeren meegegaan, dus al met al zaten we met 51 mensen in alle leeftijden in de bus van De Roo uit Naaldwijk. Op weg naar de Afrikaanse savanne en jungle van de Lion King. Op weg naar een omgeving die toch wat anders is dan Zuidplein…..

En die omgeving was indrukwekkend. Een prachtig theater en een mooie plek in de zaal waar tijdens de voorstelling ook acteurs in de prachtigste kostuums hun weg naar het podium zochten.

Al met al een belevenis waar in de bus terug en tijdens een hapje en drankje na nog druk over werd nagepraat.

En tijdens dat napraten werden maar liefst 8 personen die in deze periode jarig zijn in het zonnetje gezet. De jarigen varieerden in leeftijd van 17 tot maar liefst 86 jaar.  Alle redenen dus voor een slotlied en maar liefst 8 soorten taart waar we van mochten snoepen.

We willen allen bedanken die meegewerkt hebben om dit tot een succes te maken. De keukenbrigade die heeft gekookt, de zuster die is nagebleven voor het opruimen en afwassen en de organisatrice. Zusters, broeders, hartelijk dank voor jullie harde werk!

Maar wie we ook willen bedanken zijn onze sponsoren.  De broeders en zusters uit onze eigen gemeente die extra hebben gegeven maar vooral ook het echtpaar van buiten onze kerk die  met hun bijzondere gulle gift het initiatief mogelijk hebben gemaakt. Zij willen anoniem blijven maar het is zeer bijzonder om te weten dat een echtpaar dat niet eens in de regio van Rotterdam woont direct een royaal bedrag toezegde toen zij van het idee over een oudersnuitje hoorden.

Hieruit blijkt maar weer eens dat onze God goed is.

God is een doede God, zo is Hij.
Dios ta un bon Dios, alabe.


Mede mogelijk gemaakt door De Roo Taxi & Autoverhuur.